COMMAROCKS 2016

 Ons 4-daags rockconcours komt er terug aan!
Commarocks is een jaarlijks muziekconcours dat georganiseerd wordt in jeugdhuis Comma in Brugge. Zowel bands als individuele artiesten en producers kunnen deelnemen.
Op een professionele geluidsaccommodatie krijgen ze de kans om de jury te overtuigen van hun talent. De jury is alvast helemaal klaar voor de 10e editie van Commarocks.
Op basis van alle inzendingen(inzenden kan tot 29 Februari) vindt er een eerste selectie van 16 bands plaats. Tijdens de tweede week van de paasvakantie (4 t.e.m. 7 april 2016) worden die 16 bands uitgenodigd. Schrijf je niet in zonder zeker te zijn dat je die periode vrij bent! Elke avond krijgen 4 groepen een half uur om te tonen wat ze waard zijn. Zij strijden voor 4 plaatsjes op de Burgrock Rally, 9 juli in plaats van 11 juli omwille van de EK finale.
Vorig jaar waren er maar liefst 250 inschrijvingen. Camillefois, free thinkers clan, beuk, the geraldines en desert drones werden uit de 16 weerhouden bands geselecteerd. De uiteindelijk winnaar was Camillefois.

Elke muzikant of band die denkt voldoende in zijn mars te hebben om de deskundige jury te overtuigen met loeiharde gitaren, subtiele roffels, fluwelen stemmen, stevige strijkers of eender welke eigen productie, kan zich nu inschrijven door te reageren op deze vi.be-oproep.
Winnaars van #CR16 worden bekend gemaakt op 8 april 2016 op de closing night in jeugdhuis Comma. Andere bands buiten competitie die avond: Transcoder, The Guru Guru en Falling Man.

De avond van Burgrock beslist een professionele jury wie de Burgrock Rally 2016 en dus ook #CR16 wint. De winnaar gaat naar huis met enkele prachtige prijzen: 10 uur opnametijd, de nodige persaandacht, een optreden op Burgrock 2017 én een fotoshoot.

Informatie
Doelgroep: Band, Producer, Solo
Regio: Nationaal
Genre(s): Blues, Classical, Electronic, Jazz, Metal, Pop, Reggae, Rock, Urban, World
Vergoeding: Geen
Alle bands spelen gratis in de rock rally. Er wordt wel een lijst aangelegd. Interessante bands worden later opnieuw gecontacteerd voor andere producties.
Inzending:
• 3 song(s)
• Bio
• Line-up: name, function, date of birth, location
• E-mailadres
• Telefoon
• Foto

Contact: Verantwoordelijke voor de contacten met de rockrallygroepen claeyssam@hotmail.com

« COMMAROCKS 15 1 jaar geleden geplaatst